Karacaören İlkokulu
KARACA ÖREN KÖYÜ KARACA ÖREN KÜME EVLERİ NO 133 İÇ KAPI NO 0 SİNANPAŞA / AFYONKARAHİSAR

VİZYON

Okulumuz yaşadığımız yüzyılın bilginin ve bireyin çağı olduğu noktasından hareketle bilgiye ulaşan ve bu bilgiyi yaşadığı toplumla paylaşan, kendisiyle ve yaşadığı toplumla barışık, kendi geleceğini ülkenin geleceğiyle birlikte düşünen bunun sorumluluğuyla çalışan, Büyük Önder Atatürk’ün özlemi çağdaş uygarlık düzeyini yakalamış toplumu oluşturmaktır. Bilgi teknolojisini kullanmak öğretmen ve öğrencilerimiz için geçerli amaç olsun.

MİSYON

Karacaören İlkokulu olarak, T.C. Anayasasında ifade edilen çağdaş, demokratik, laik, sosyal hukuk devleti ilkelerine gönülden bağlı, ilköğretim programında amaçlanmış ; eğitim ilkelerini, çevre koşullarını da dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel ilkemizdir.

09.00-14.40

Sobalı

Servis Bilgisi

Güney Beldesinin minibüsleri sabah(7.30 da Afyondan) ve akşam(15.30´da Karacaören´den afyon merkeze gidip gelmektedir yada özel araçla ulaşım imkanı vardır.

İl merkezine 40km ilçe merkezine 19km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Karacaören Köyü Afyon Uşak karayoluna 600 metre mesafede ulasım sıkıntısı olmayan bir okuldur.Afyon merkezden 20 dk Sinanpaşa´dan 15 dk sürmektedir.

Diğer Hususlar

Okulumuz dört sınıf bir arada birleştirilmiş sınıflı bir köy okuludur.Okulumuzda anasınıfı da vardır.